5 Nisan 2016

Çıralı Kıyı Pansiyon

Çıralı Kıyı Pansiyon
Çıralı Kıyı Pansiyon doğa, tarih ve denizin bir arada bulunduğu ışık ülkesi Likyanın gizli cenneti Çıralı'da bulunmaktadır.

Pansiyonumuz portakal limon ve zeytin ağaçlarından oluşan bir bahçenin içerisinde bulunmaktadır. Bahçemizin tamamı ekolojiktir ve sertifikaya sahiptir. Bu bahçenin içerisinde iki adet seramız bulunmaktadır. Bu seralarımızda organik (ekolojik ) olarak yetiştirdiğimiz ürünler yaptığımız yemeklerde kullanılmaktadır. Pansiyonumuzda Makrobiyotik beslenenler ve vejetaryenler için özel menüler hazırlanmaktadır.

Çıralı Kıyı Pansiyon denize 200 metredir. Sahilde bulunan şezlong ve şemsiyelerimiz, pansiyonumuza ait çeşitli boylardaki bisikletler, masa tenisi ve wireless Internet ücretsiz olarak kullanılabilmektedir. Bahçede bulunan hamaklarda ve sedirlerde dinlenebilirsiniz. Eğer isterseniz pansiyonumuza evcil hayvanlarınızı da getirebilirsiniz. Restoranımızda televizyon izleyebilirsiniz.



Pansiyonumuzda 0-7 yaş ücretsizdir. iki haftanın üzerinde kalanlara %10 indirim uygulanmaktadır. Büyük gruplar için özel indirimlerimiz bulunmaktadır.

Odalar : Pansiyonumuzda sekizi bungalow olmak üzere 26 oda bulunmaktadır. Odalarımız iki veya üç kişiliktir. Büyük aileler için dört tane dört kişilik odamız bulunmaktadır. Tüm odalarımızda duş, wc, klima bulunmaktadır.

Aktiviteler :
3,2 km'lik Çıralı-Olympos plajında denize girebilir ve Olympos antik kentini ziyaret edebilirsiniz.

Çıralı sahili nesli tükenmekte olan Caretta Carettaların yumurtalarını bıraktıkları ender sahillerden biridir. Çıralıda Caretta Carettaların yumurtalarını sahile bırakmalarını veya yavruların yumurtadan çıkışlarını görebilirsiniz.

Her gün düzenlenen tekne turlarıyla çıralı yakınlarındaki birbirinden güzel koyları gezip harika vakitler geçirebilirsiniz.

Dar bir patikada ki kısa bir yürüyüşten sonra ulaşılan Yanartaş ya da Chimera'ya çıkabilir ve orada yanan ateşte sucuk yapabilirsiniz.

Likya yolu parkurlarının bir bölümü olan Çıralı-Phaselis'te yürüyüşler yapabilirsiniz.

Çevrede bulunan ören yerlerini gezebilirsiniz. Ulupınar'da balık yemeyin unutmayın.

Çıralı Pansiyon Fiyatları emsallerine nazaran gayet uygun olup pansiyon ve Bungalow fiyatlarını öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için lütfen iletişim kurunuz.


Tel:+90 242 825 70 35 - 36
GSM:+90 537 498 42 32
E-mail:suleymankurtarici@mynet.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder