10 Temmuz 2015

Tekirova Sundance Kamp

Sundance Kamp Bungalov
Ağaçlar arasındaki sükûnet… Antalya’nın Tekirova Beldesi sınırlarında bulunan Sundance Kamp; çam, kavak ve söğüt ağaçları arasında sakin bir ortam sunuyor. İki kilometreye yakın uzunlukta kumsalı var. Kamp alanı kumsaldan 1 kilometre kadar içeride, yeşillik alanda kurulu. İçeriye motorlu taşıt sokulmuyor.Ortak duş ve tuvaletler var. Burada çadırınızı kurup konaklayabilir, ata binebilir, yürüyüş yapabilirsiniz. Dahası yürüyerek Phaselis Antik Kenti’ne ulaşabilir, tarihi güzellikleri yerinde görebilirsiniz.
Sundance camp village ağaç evler
Tekirova’da, Tahtalı Dağı’na sırtını vermiş, çam ormanlarıyla çevrili muhteşem bir koyu mesken edinen Sundance Nature Village, yürüme mesafesindeki Phaselis Antik Kent kalıntıları, muhteşem denizi ve doğasıyla dünyanızı değiştirebilir. Kerpiç ya da ahşap bungalovlarda, cibinliklerle çevrili şirin ağaç evlerde ya da doğanın elverdiği herhangi bir köşede kamp yaparak konaklayabileceğiniz tesisi, alternatif yaşam tarzlarını gündelik hayatlarıyla bağdaştırmayı başarabilmiş kentlilerin yaz sığınağı.
Sundance’in sadece gerektiği kadar konfor sunan tesisi sizi yanıltmasın. Plajında ya da bahçesinde dinlenirken ıssızlığınızı yanı başınızda top çeviren bir jonglör ya da bir akrobatın bozmasına aldırmıyorsanız; geceleri hamağa uzanıp yıldızları seyretmeyi gürültülü animasyonlara tercih ediyorsanız; muhteşem yemekler sunan bir restorandansa dünyanın dört bir yanından gelen gezginlerin sohbetlerinin kol gezdiği bir barı yeğliyorsanız burası tam size göre.Kampımızda J.fest festivali düzenlenmektedir
Sundance kamp Bungalov fiyatlarımız 2015 yılı için kişi başı 85 TL den başlayan fiyatlarla hizmet vermektedir.
2015 Yaz Fiyatları

Sundance Kamp Videosu izle

Telefon:(0242) 821 41 65
Adres:Faselis cad. Tekirova mevkii / Kemer / Antalya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder