22 Haziran 2015

Kizkalesi Otel Pansiyon Fiyatlari

Kızkalesi Resimleri
Mersin'in en güzel tatil beldesi olan Kızkalesi'nde 2015 yaz sezonu açıldı.Okulların da tatil edilmesi ile otel ,Apart ve pansiyonlar dolmaya başladı hele 2015 Ramazan bayramın da doluluk oranının full çekmesi bekleniyor.Yani anlayacağınız şimdiden erken rezervasyon yaptırmazsanız bayramda boş yer bulamazsınız.

Bu yüksek fiyatlara rağmen Kızkalesi otel ve pansiyonları sıklıkla tercih edilmektedir.Bugün Booking com ve neredekal üzerinden yaptığım araştırma da Kızkalesi Korykos Otel fiyatı kişi başı günlük 75TL 3 kişilik bir aile'nin 1 günlük tatil için ödemesi gereken rakam 225 TL,Bu özellikle mersin şartlarında yüksek bir fiyat bence,

Kızkalesi Sarı Konak apart odalar için Fiyatlar daha da uçuk ,bir kişi için talep edilen Otel fiyatı yaklaşık 120 TL

Kızkalesi Rain Otel kişi başı 100 TL den başlayan fiyatlarla rezervasyon yapılıyor.

Kızkalesi Harvest Suites Otel: Harvest Suites Hotel, denize 50 metre uzaklıktadır. Lüks apart dairelerimizde 5 - 6 kişi rahatlıkla kalabilir; ayrıca dairelerimiz komple eşyalı olup T.V, çamaşır makinesi, klima, telefon, buz dolabı, mutfak düzeni ile hizmetinize sunulmaktadır.2015 kızkalesi otel fiyatları kişi başı 100 TL den başlayan fiyatlarla

Kızkalesi Admiral Otel: Admiral Hotel Yazın vazgeçilmez tatil beldesi Kızkalesinde deniz eviniz. Akşam Üstü Sessiz ve doğal ortamında Akdeniz Gecelerinin Keyfini Yaşayabileceğiniz en ideal mekandır.2015 Kızkalesi Admiral Otel fiyatları 195 TL başlayan fiyatlarla

Kızkalesi Koryokos Otel:Hotelimizde standart odalardan 26 adet vardır, toplam 44 yataklıdır. Tüm odalarımız yarım balkonludur. Odalarımızın tamamında wireless (kablosuz) internet bağlantısı, spleet klima, televizyon, telefon, ayarlanabilir ışık sistemi mevcuttur. Tüm odalarımız evinizin konforunu aratmayacak rahatlıkta olup, siz değerli konuklarımızın hizmetine sunulmuştur.Koryokos Hotel kızkalesi 75 TL den başlayan fiyatlarla 2015 yazına hazır

Kızkalesi Kilikya Otel:Otelimiz Mersin iline bağlı Erdemli ilçesinin KIZKALESİ beldesinde hizmet vermektedir. Adana havaalanına 120 km (yolların tamamı otoyol ve duble yoldur) Mersin iline 60 km, Erdemli ve Silifke ilçelerine 25 km mesafededir.2 kişilik oda 1 günlük YP konaklama için 195 TL talep ediliyor.

Kızkalesi Erol Apart:Kızkalesi Otel fiyatlarını belirtmeyen işletmeler de mevcut,neden böyle bir yol izlediklerini bilmiyorum,galiba kalınacak gün sayısına göre fiyat belirliyorlar diye düşünüyorum.

Kızkalesi Altuner Apart:Fiyat olarak diğer tesislere göre konaklama imkanı sunan Altuner Apart Pansiyon orta seviye tatilciler tarafından tercih edilmektedir.Oda ve gün sayısına göre 50 TL den başlayan fiyatlarla konaklama imkanı bulunmaktadır.

Kızkalesi Şavk Otel: Fiyatları 2015 yılı için haziran ayı için çift kişilkik oda yarım pansiyon 229 TL başlayan fiyatlarla konaklama imkanı sunuyor.


Tatile çıkmak isteyen bir vatandaş adına fiyatları çok yüksek buldum.Aynı fiyatlara hatta daha ucuza Antalya bölgesinde Ultra Herşey dahil otellerde tatil yapılabilir.

Diğer Otel Ve Pansiyonlar..


1 yorum:

  1. 50 tl yazıyor bayramda niye 200 oluyor 200 verecek olsam antalyaya giderim.

    YanıtlaSil